Süper LED Ampul E27 E14 220 V SMD 5730 LED Lamba 24 36 48 56 69 leds AC 230 V 5730SMD LED Mısır Ampul işık Avize AC200-240V

Renk Yayan: Sıcak Beyaz Beyaz
vat miktarı: E27 24LEDs E27 36LEDs E27 48LEDs E27 56LEDs E27 69LEDs E14 24LEDs E14 36LEDs E14 48LEDs E14 56LEDs E14 69LEDs
List price: US $1.68
Price: US $1.09
You save:US $0.59 (35%)

Item Specifics

Marka Adı:
minded
öğe Türü:
LED Ampuller
belgeleme:
UL,CQC,CE,FCC,ROHS,EMC,LVD
Işın Açısı ( ° ):
360 °
Ortalama Ömür (saat ):
50000
aydınlık Flux:
250-499 Lümen
Led Ampul Tipi:
Mısır Ampul
şekil:
U-şekilli
LED Chip Sayısı:
Diğer
LED Chip Marka:
Epistar
fırsat:
oturma odası
gerilim:
220V
renk Sıcaklığı:
Sıcak Beyaz (2700-3500K)
güç toleransı:
5%
LED Chip Modeli:
5730
uzunluk:
31.5
baz Tipi:
E27/E14
Input Voltage:
AC200-240V
Number of leds:
24pcs/36pcs/48pcs/56pcs/69pcs
CRI:
85

Product Description

9999-100

833-30

790-4

özellikleri:

düşük tüketim, yüksek parlaklık.
enerji tasarrufu ve çevre dostu, geri dönüşüm vesile olur.
düşük ısı üreten, hiçbir UV veya IR ışık radyasyon.
sismik, darbe direnci, termal olmayan radyasyon, güvenli ve istikrarlı, güvenilir
ev için uygun, ofis ve sergi aydınlatma
çok düşük ısı üreten, ışık güç tasarrufu yanında
uzun bir ömrü vardır, hiçbir tehlikeli maddeler.
anında başlangıç, hiçbir yanıp sönen. katı hal, darbeye.
sıradan ampullere göre daha fazla güç tasarrufu.
yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış.
şartname:
baz tipi: E27/E14
voltaj: AC200V-240V
LED tipi: SMD 5730
LED miktar: 24 adet/36 adet/48 adet/56 adet/69 adet
işık rengi: Sıcak beyaz/beyaz
lümen: 700-2000LM
renk sıcaklığı: 6000-6500 K (beyaz); 2800-3500 K (sıcak beyaz)

60-00-04_0160-00-04_02

5-28-30_02

60-00-04_0360-00-04_0460-00-04_0560-00-04_0660-00-04_0760-00-04_08

60-00-04_0960-00-04_1060-00-04_11

396

1. Biz alipay, Batı Birliği, TT. All kredi kartları güvenli ödeme yoluyla kabul edilir

işlemci EMANET.

2. Payment sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3. eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin lütfen

ödeme 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

biz worldwide gemi tarafından DHL, UPS, FEDEX, EMS veya kayıtlı Airmail (HK Post Hava, çin sonrası Hava). biz

teslimat için hızlı ve güvenilir bir şekilde seçin. nakliye tasarruf ve güvenli teslimat.

-öğeler alınan ödeme 2-7 iş günü içinde gemi.

-biz Aliexpress tarafından sağlanan adrese sadece gemi. Biz yanlış veya sorumlu değildir

teslim edilemeyen adresi.

2. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi. sipariş adresi kaçinci zorundadir.

3. eğer ödeme 30 gün içinde sevkiyat alınan değil var, lütfen bize ulaşın. Biz olacak

gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri. Bizim hedefi müşteri

memnuniyeti!

4. You yerde veya sipariş serbestçe tüm öğeleri karıştırabilirsiniz, böylece nakliye maliyeti kaydedebilirsiniz.

5. Import vergileri, vergi ve masraflar alıcının ülkesinde meydana madde fiyata dahil değildir

veya nakliye charges. These masraflar alıcının sorumluluğundadır.

1. Öğeleri göndermeden önce test edilecektir.

arızalı ürün için 2.2 yıl üreticinin sınırlı garanti (Hariç öğeleri yanlış işlem

veya fiziksel alıcı tarafından zarar görebilir).

3. DEFECTIVE öğeleri rapor ve garanti süresi içinde iade orijinal

ambalaj, ayrıca bize dönüş takip numarası sağlamanız gerekir, nedeni.

4.7 gün bize ve 1 ay tarihten itibaren dönmek için, Eğer öğe olduğunu

elinizde fazla 7 gün, bu kullanılan olarak kabul edilir ve bir geri ödeme sorunu olmayacak veya

değiştirin. There Yok İSTİSNALAR vardır! Nakliye maliyeti yarısında hem selled ve alıcı tarafından ayı. Size katılıyorum

tüm yukarıda belirtilen politikaların aliexpress platformu.

biz yüksek mükemmellik standars tutmak ve % 100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz. sizin satifaction ve olumlu geribildirim bizim iş geliştirme çok önemli olduğunu. olumlu geribildirim bırakın Lütfen ve 5 yıldız bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz. değilseniz bu satın alma ile satified, bizimle temas kurmaktan olun lütfen, Negatif Geribildirim verme veya istead açık anlaşmazlık. biz sorunu kadar size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağızçözüldü.teşekkür ederim

lütfen 5 yıldızlı bize olumlu geribildirim vermek. yine bizim mağaza ziyaret hoş geldiniz.

açıklandığı gibi öğe:  

iletişim: 

nakliye hız:

Expert Review

Review by: Tommy C.
I have to admit I’m a tricky client.

Having been participating in the process of virtual purchasing for some time already, I still can’t waive aside a persistent concern that the product I’ve fairly purchased with my own honestly earned will be sent to me quite a few months after processing the payment. Or it will arrive in time but putting it into use will lead to a suspicious skin irritation. Or I will find myself fighting a never-ending dreadful odor that stays on for weeks and accompanies me and my family wherever we go. Or it will suddenly break in my hands leaving thunderstruck, distressed, and fooled, which is especially disguisting when the product was purchased with the sole purpose to be used as a gift or stuff like that.

So I think it’s not that confusing to figure out how hugely triumphant and glad I felt after the Süper LED Ampul E27 E14 220 V SMD 5730 LED Lamba 24 36 48 56 69 leds AC 230 V 5730SMD LED Mısır Ampul işık Avize AC200-240V I purchasef from the website was delivered to me just 19 days after the payment transaction. It wasn’t in poor condition or faulty or something like that, it was wrapped neatly, and after an in-depth check it looks like the product is working wonderfully, just as designed. It looks tremendous, it smells regular, it feels pleasant, so, at the end of the day, the sum I paid didn’t go for nothing.

Had it not been obtained as a gift, I would readily find Süper LED Ampul E27 E14 220 V SMD 5730 LED Lamba 24 36 48 56 69 leds AC 230 V 5730SMD LED Mısır Ampul işık Avize AC200-240V a good use in my own family but I believe it makes just a wonderful reason to buyanother one sooner or later in in times to come.

And surely, it’s more than essential to admit that thecost is absolutely fair, and the purchase, basically, suggests a good value for money. I’m thankful to the seller!
Overall Rating
Review Summary

To my great joy, the item exceeded all my various expectations and proved itself to be a excellent thing to possess.

Conclusion Rating
Manufacture
Performance
Looks
Functioning
Price
Learn what other say about this product

Customer reviews

D***s M.
Verified buyer

Çalışıyor. teslimat hızlı. iyi paketlenmiş.

Write a customer review: